spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Word jij graag in een unihockje gedrukt?

spacer
header header
 
Home Nieuws Geroddel Elske over het teamuitje

Elske over het teamuitje PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
zaterdag 09 september 2006 14:58

(Geschreven door Elske)

De Mixed Flamingo's hebben afgelopen vrijdag het nieuwe competitieseizoen geopend met een teamuitje. Met bijna alle mixed-spelers en oud-gediende (nu wegens rugklachten officiele fan en, roddel roddel, binnenkort aangetrouwde mixer) Anouk hebben we de start van het nieuwe jaar en vooral de komst van een nieuw teamlid gevierd: we zijn erg blij dat Irith met ons komt meespelen! Ze heeft natuurlijk al een jaar met de Flamingo-training in Enschede meegedaan, maar nu gaat ze ook met ons competitie spelen.

We hadden Irith een gezellig team beloofd, dus dat moesten bewijzen. Het centrum van Enschede was in ieder geval al gezellig genoeg: het hele marktplein stond vol tentjes van de ProefEet (en meende ik daar uit een ooghoek nu ook wat Messed Uppers gespot te hebben???). Na een drankje op de veelgeroemde Oude Markt (in ieder geval roem ik de Oude Markt voortdurend tegen suffe Amsterdammers die niet geloven dat er iets te doen is buiten Amsterdam; je kunt op weinig plaatsen zo goed buiten een biertje drinken als op de Oude Markt in Enschede, in ieder geval niet in Amsterdam) hebben we wat gegeten. Irith was nog nooit in het Bolwerk geweest, iets wat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen moest worden. Na wat biertjes, wit-biertjes met en zonder citroen, koffies, kopjes thee en verse jus (geen appelsap), was het voor een deel van de groep tijd om te gaan dansen in de beste alternatieve danstent van Nederland: de Nul (die tegenwoordig zelfs officieel de Nul heet, kwam ik achter, en niet meer de 074). Okee, misschien zijn er in Groningen ook een paar aardige tenten, maar verder...

Het voordeel van een officiele fan is dat je nog eens een fiets kunt lenen om naar Hengelo te gaan. In de Nul was het ongewoon druk voor een vrijdagavond. Ook waren er opeens overal vrolijk gekleurde bloemen verschenen, maar verder was alles bij het oude gebleven, zoals dat hoort. We hebben fijn onze biertjes gedronken, gedanst (sommigen iets meer dan anderen) en zijn weer teruggefietst naar Enschede (zonder regen, hetgeen de ouderwetse Nul-ervaring wel iets verpestte). Bart zal het de volgende ochtend (of eigenlijk een paar uur later) niet makkelijk gehad hebben met om half acht in de trein zitten en Paul had ook wat last van hoofdpijn; dat hoort erbij.

In ieder geval fijn dat Paul en ik bij Tiemen Jan konden slapen; dat was wellicht wel de laatste keer in de welbekende Flamingoflat aan de Londenstraat. Want ook Tiemen Jan gaat Enschede verlaten, om te gaan werken in Rijswijk en te logeren in Rotterdam. Logeren is helemaal de bom! En zo verspreiden de Mixed Flamingo's zich steeds meer over Nederland, hetgeen erg makkelijk is als er weer ergens competitie gespeeld moet worden. Dus, tot 7 oktober bij ons volgende teamuitje (en o ja, ook nog iets met competitie de dag erna...).

 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer