spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Bij het kruisje gaan we weer verder

spacer
header header
 
Home

Flamingo jeugd 5e in Groningen!
Geschreven door Alisia   
zondag 28 oktober 2007 21:03

In de categorie 10 tot 12 jaar zijn onze jonge unihockeyers 5e geworden op de eerste competitiedag in Groningen! Na een rumoerig begin in de poule (met hele spannende wedstrijden) zijn de laatste wedstrijden van de dag uitermate goed afgesloten met twee winst partijen. Op 13 april is de volgende ronde o.a. in Enschede! Komt allen kijken... Of kom gewoon naar de donderdag trainingen.

 
Koninginnedag 2007
Geschreven door Alisia   
maandag 30 april 2007 18:40
Groot feest op deze mooie zonnige Koninginnedag in Enschede. Het stationsplein werd omgetoverd tot een sportplein met skaters, fitness fietsen, outdoor activiteit en uiteraard unihockey! De jeugd van alle leeftijden heeft zich weer vermaakt. Uiteraard hebben wij onze club gepromoot en is iedereen welkom op onze donderdag trainingen om gewoon gratis mee te trainen tot het eind van het jaar. Mochten er ook kinderen jonger dan 10 geinteresseerd zijn, laat dat ons dan even weten via een email of telefoontje. Wie weet hebben we volgend jaar genoeg mensen voor een jonger team.
 
Derde competitiedag jeugd
Geschreven door Alisia   
maandag 30 april 2007 18:35
Ook de derde competitiedag voor de jeugd was een succes! In Haren werd fanatiek gespeeld voor zowel het klassement als de lol. Het A team speelde een vriendschappelijke wedstrijd, maar bij de B ging het nog om de een na laatste plaats.
Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 12
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer