spacer
spacer

Floorball Flamingo's
De bal is stuk, er zitten gaten in...

spacer
header header
 
Home

23 April Jeugdcompetitie
Geschreven door Bart   
dinsdag 02 mei 2006 18:32

Zondag 23 april was de tweede dag van de landelijke jeugdcompetitie. Na de eerste ronde in Groningen was het nu tijd om revanche te nemen. Met een breede selectie van 9 spelers en veel ouders als support gingen we naar Utrecht.

In de eerste wedstrijd tegen de Blue Drangons waren we kansloos. Het team uit Utrecht was ongeslagen en speelde zeer compact en goed samen. Dus naar drie periodes stond 1 - 18.

Daarna konden we strijden tegen de Floorball Freakz uit Leiden. Deze wedstrijd wisten we te winnen. Maar de comfortabele voorsprong die we hadden (4-1) gaven we aan het einde bijna weg. De eindstand werd 4-3 met zeer goed samenspel in de eerste en tweede periode.

Tegen het team van Qucik Feet kwamen we ook goed uit de startblokken. We liepen we constant achter in doelpunt. En leek het erop dat we de aansluiting hadden gevonden. Jammer maar helaas het werd uiteindelijk 4-6.  

Al met al een geslaagde dag, al hebben de ouders niet gespeeld. Misschien is dat iets dat we een keer in Enschede kunnen organiseren; ouders tegen de jeugd. Wie gaat er winnen? 

 
Enschede jeugd bij toernooi in Groningen
Geschreven door Paul   
maandag 27 maart 2006 21:12

Zondag 19 maart j.l. heeft de Enschedese jeugd in Groningen deelgenomen aan deel één van de eerste landelijke jeugdcompetitie. Hier streden vele teams uit de steden Utrecht, Amersfoort, Groningen, Joure, Sneek en Enschede in 3 leeftijdscategoriën tegen elkaar. Bij de 3 wedstrijden die de Floorball Flamingo jeugd speelden, was de tegenstand zwaar, aangezien de spelers al langer unihockeyen dan onze Enschede jeugd.

Lees meer...
 
Mixed Flamingo's kampioen!
Geschreven door Paul   
maandag 27 maart 2006 21:10

Na een bijna ongeslagen seizoen (17 overwinningen en 1 nederlaag) heeft het mixed team van de Floorball Flamingo's het kampioenschap van de landelijke 2e divisie veroverd.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 12
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer